FINDIK GÖZÜNÜ 4 MİLYONA DİKTİ

0 0
Okuma Süresi:42 Sn.

12.05.2004                                                         HİZMET GAZETESİ                           FINDIK GÖZÜNÜ 4 MİLYONA

DİKTİ

SERBEST PİYASADA FINDIK FİYATI 3.5 MİLYONU GÖRDÜ. FINDIK TÜCCARI EROL OKUTUCU BUNDAN SONRA FİYAT TAHMİNİ YAPMAMIZ ÇOK ZOR. ÇÜNKÜ BUGÜNKÜ DURUM BİZLERİ YANILTTI DEDİ.

Son iki haftaya kadar 2 milyon 500 bin seviyelerinde seyreden ancak, fındıkta yaşanan don ve düşük rekolte beklentisi fındık fiyatının bir anda yükselişe geçen ve geçtiğimiz hafta 3 milyon 100 bin liralarda seyreden serbest piyasadaki fındık fiyatı 3 milyon 500 bin liraya kadar çıktı.

Fındık tüccarı EROL OKUTUCU fındıkta yaşanan don ve son günlerdeki dolar fiyatındaki yükseliş nedeniyle fiyatın yükselişe geçtiğini söyledi.

Bu durumun en çok elinde hala fındık bulunduran üreticinin memnun olduğunu söyleyen EROL OKUTUCU önümüzdeki günlerde fındık 4 milyon lira olur mu sorusunu ise temkinli bir şekilde cevaplayarak bu güne kadar söylediklerimizde yanıldıklarımız oldu. Bundan sonrası için tahmin yapmak zor olur dedi.

Bir cevap yazın