BİZİM ÜNLÜLERİN NOT DEFTERLERİ

0 0
Okuma Süresi:1 Dk., 18 Sn.

05.05 2002                                          HALK GAZETESİ                                BİZİM ÜNLÜLERİN NOT DEFTERLERİ

Ordu milletvekili Şükrü Yürür; her şeyi benim yaptığımı sanıyorlar. Yapmadıklarım yapacaklarımın teminatıdır denilecek.

Ordu milletvekili Cemal Enginyurt; töre nin kavga ile ilgisi olmayacağı anlatılacak. Anlamayan olursa kaba kuvvete başvurulacak.

Samsun milletvekili Musa Uzunkaya; bugün yine soru önergesi verilecek. Soru sorulacak bakan kalmamışsa başka ülke meclisinden bir bakana sorulacak.

Hizmet tv yönetmeni Şakir Gürel; Amerika ya yine gidilecek. Binilen rodeo atının gerçek mi yoksa tahta mı olduğuna bakılacak. Yine binilecek ama bu kez düşülmeyecek.

Hizmet tv yönetmeni Şakir Gürel; Amerika da bıyık kesmek şart mı? sorulacak. Tekrar bıyık bırakılmak istense, Türkiye demi Amerika da mı? bırakılacak öğrenilecek.

Ünye belediye başkanı Mehmet Türk; seçimler yaklaştı belki yine kazanamayız. Avrupa ya gitmek için pasaport yenilenecek. Almanya kabul etmezse miliç ırmağına meclis üyeleri ile balık avına gidilecek.

Sp ünye İlçe Başkanı Alparslan Öz; 2030 yılında ünye de ilçe başkanlığına başka birisinin seçileceği duyuldu. Araştırılacak doğruysa buna engel olunacak.

İl meclisi üyesi Yaşar Sezgül; siyaset bırakılacak. Ama yine de görev verilirse kesin kaçınılmayacak. Hatta teklif edemeyebilirler diye bizzat sorulacak.

Meclis Üyesi Onur Odabaşı; muhalefet etmek için sebep bulunacak. Konu bulunamazsa belediye başkanına gözünün üstünde neden kaşını olduğu sorulacak.

Ünye Bld. Bşk. Danışmanı Yaşar Argan; mevcut partiler tutmadı. Melih gökçek beklenecek. O da tutmazsa bizzat yeni parti kurulacak ve ünye de bir ilçe başkanlığı artık ele geçirilecek.

Ünye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür; orada bir köy var uzakta. Gitmesekte, görmesek te o köye öğretmen evi yapılacak.

Ünye Tic. Odası Meclis Bşk. Hasan Şimşek; GAP gezisine gittik. Ama o bölgede benim aday olduğum duyulmamış. Tekrar gidilip teessüf edilecek.

Bir cevap yazın